de plek waar uw kind zich thuis voelt

WIE ZIJN WIJ

Karin en Henri van der Knokke

Wij zijn Karin en Henri van der Knokke.

Karin is de eigenaar van Speel-thuis "de Beestenboel". En natuurlijk de duizendpoot die alles regelt om de gastkindjes het super naar de zin te maken. Henri die helpt, naar gedane arbeid bij zijn baas, daar waar nodig is een handje mee. Maar is ook verantwoordelijk voor de grotere klussen die nodig zijn om Speel-Thuis" de Beestenboel" te laten draaien.

Een stukje geschiedenis:

Voordat de beestenboel bestond heeft Karin gedegen ervaring op gedaan met het werken en omgaan met kinderen.

Zo was ze in haar jeugd al leidster binnen Jong Nederland. De Scouting volgde in een iets latere periode maar ook dit werd met veel plezier en liefde gedaan.

Al gauw volgde op vrijwillige basis de functie van hulpleidster binnen een peuterspeelclub. De peuterspeelclub heeft een 7 tal jaren van haar hulp mogen genieten. In deze periode heeft Karin ook nog een poosje zelfstandig de zaak draaiende gehouden. Dit was een uitdaging en ervaring die Karin niet meer los liet.

Na een aantal jaren kwam ze in Drenthe terecht alwaar een vacature op een peuterspeelzaal was. Deze peuterspeelzaal vond in Karin een geschikte leidster en met plezier heeft ze dit diverse jaren gedaan. Tevens is Karin in deze periode terug naar de schoolbanken gegaan, een opleiding tot leidster kinderopvang is zeker een noodzaak binnen dit werk. Naar 1,5 jaar studie haalde ze haar diploma.

Na een aantal jaren met plezier op de peuterspeelzaal gewerkt te hebben begon toch het bloed weer te kriebelen voor een nieuwe uitdaging. Deze werd gevonden in het gastouderschap. Thuis kinderen opvangen dat was het. Algauw kwamen de eerste gesprekken met Speelwerk Kinderopvang om via hun Franchiseformule zelfstandig Gastouder te worden.

Het FRANCH & FREE concept sprak Karin wel aan en zodoende is op 12 mei 2004 de stap gezet naar de kamer van koophandel.

Speel-Thuis "de Beestenboel is "geboren.

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer,

KVK.04073645 te Meppel

Momenteel werkt Karin als zelfstandig gastouder via gastouderbureau MARE.

 
Calibris erkend leerbedrijf Gastouderbureau Mare
Interwijs © 2010
sitemap | disclaimer / privacy